Forevig din familie

med en familie fotograf i Århus

Vores familier er den lim der binder os sammen. I generationer. 

Nogle familier er meget store, andre små. Forskellige politiske holdninger, hudfarver, religioner, regnbuefarver – der er et kæmpe spektrum af familietyper. Men du har kun én, som er din. Uanset, hvordan din familie er, er den hjertelig velkommen hos Familieportræt.dk.

Vores mission at hjælpe jeres familie med præcis det portræt, der afspejler lige jeres bånd, tilhørsforhold og jeres historie.

Måske I søger det sjove udtryk, det bløde, det alvorlige eller noget helt tredie. Måske I vil være hjemme, på en lokation eller i et clean stuide.

Vi er erfarne fotografer og vi er med på meste af jeres ønsker til et portræt.

Og vi vil elske at hjælpe jer med at indramme jeres familieliv, så I kan nyde det i generationer fremover.

Giv familien

en god oplevelse

En fotosession hos Familieportræt.dk  er for de fleste en god og sjov oplevelse. Udover at hjælpe jer med et familieportræt, I bliver glade for, er vores erklærede mål , at I også skal have en oplevelse ud af det. En oplevelse både de små og firbenede kan holde ud.

familieportræt Århus fotograf familiebillede
Det var faktisk ret sjovt at prøve at være hos en fotograf!

I STUDIET, LOKATION ELLER DERHJEMME?

familieportræt på stranden århus foto
portræt af familie fotograf århus
familieportræt i sofa århus

Valget af sted til ens familieportræt er lige så forskelligt som familierne selv. Der er fordele og ulemper ved hvert valg. At vælge en specifik lokation kan give billedet en ekstra betydning, om det så er et sted, der har en særlig plads i familiens hjerte, eller en i smuk natur eller ved flot arkitektur.

Desværre kan vi fotografer ikke styre vejret, selvom vi ville. Lyset kan være svingende og hvis det styrt regner, må man indenfor.

 

Jeres familie

At få taget billeder derhjemme  føles trygt, og det giver mulighed for at fange familien et sted, der virkelig betyder noget for dem. Ofte er der dog også mange små nips, som kan forstyrre et udtryk. 

I  studiet har vi fuld kontrol over det meste. Lyset og baggrunden. Her er der ingen forstyrrelser, hvilket giver et mere rent udtryk på billederne. 

Uanset hvor, hvordan og hvorledes, så er vi med jer i skabelsen af jeres familieportræt.

familieportræt i stue fotograf aarhus

Familieportrætter

Se familieportrætter taget, der er i studiet, på en lokation i Aarhus, hjemme hos familien. Store familier, små familier. I bevægelse og eller stille og rolige. Familier, der er foreviget, og nu har deres helt eget minde, om netop deres familie - som den er eller var.

Her kan du komme rundt på de vores forskellige sider samt finde information om photoshoots, booking m.m.

Bliv inspireret i vores forskellige portræt gallerier!

VORES DYR

KONFIRMAND
FAMILIE

BRYLLUP

GRAVID

PRISER

SØSKENDE

BØRN

FAQ

KONTAKT

dyreportræt hund fotograf århus konfirmation portræt fotograf århus familiefoto aarhus fotograf familiefoto fotograf århus bryllup fotograf århus gravid fotograf århus søskende fotograf århus pige portræt fotograf århus fotograf bryllup aarhus konfirmand fotograf århus portræt pige fotograf århus portræt pige fotograf århus

OPLEV MAGIEN I EFTERÅRET! 🍂✨

Træd ind i en verden af farver og lys, hvor efteråret viser sin mest betagende side!

Vi tilbyder eksklusive mini-sessioner i uge 42, hvor vi sammen kan fange de unikke øjeblikke med jeres familie i det bløde efterårslys.