konfirmation

Konfirmationsdagen er stadig en milepæl, et overgangsritual, hvor de unge træder ind i voksenverdenen med en større følelse af selvstændighed og ansvar.

Det er en tid fyldt med forventninger, håb og refleksioner over fremtiden.

Samtidig er det også en festlig lejlighed til at fejre familiebånd og samhørighed, hvor nære og kære samles for at støtte de unge på deres vej fremad.

 

Gennem portrætter og stemningssbilleder kan vi fange essensen af denne særlige dag og skabe minder, der varer livet ud.

Den nybagte konfirmand lyser langt væk af forventning og stolthed – og det kan ses på portrætterne, som i sig selv er en fantastisk gave!

konfirmation fotograf århus

Stemningsbilleder

Disse øjeblikke er dyrebare og fortjener at blive foreviget, ikke kun som dokumentation af dagen, men også som en ærefuld hyldest til den unges rejse.

Portrætter med

personlighed

Uanset, hvordan portrætter laves, vil stilen og udtrykket altid variere. 

Vi forsøger altid at være up-to-date med trends, så de unge også synes om billederne.  Derudover sigter vi efter at fotoshoots både er sjove og hyggelige oplevelser.

Et fotoshoot kan laves på location eller i studiet, alt efter, hvad der passer jer bedst. Nogen vil have portrætterne på dagen, andre på et andet tidspunkt med mere ro på. 

Når konfirmanden har fået taget sine portrætter, har I også mulighed for at få et dejligt familieportræt sammen!

Vi har masser af kreative idéer til portrætter med et sjovt, cool, finurligt eller fint twist, så I kan slappe af og bare nyde dagen, mens I ser frem til at se alle de fantastiske billeder.

Her kan du komme rundt på de vores forskellige sider samt finde information om photoshoots, booking m.m.

Bliv inspireret i vores forskellige portræt gallerier!

VORES DYR
portrætter
KONFIRMAND billeder
FAMILIE
portrætter
FAQ
find svar
BRYLLUPs
billeder
GRAVID
billeder
PRISER
tjek dem ud
SØSKENDE
billeder
BØRN
portræt
KONTAKT
ring eller mail
dyreportræt hund fotograf århus konfirmation portræt fotograf århus familiefoto aarhus fotograf familiefoto fotograf århus bryllup fotograf århus gravid fotograf århus søskende fotograf århus pige portræt fotograf århus familiefoto fotograf århus konfirmand fotograf århus portræt pige fotograf århus portræt pige fotograf århus

Konfirmation Small

Fotografering umiddelbart efter konfirmationen på en udvalgt location. Der tages portrætter af konfirmanden og  evt familie og søskende billeder.

Varighed 1 time. 10 billedefiler

Pris: 4999,-

Konfirmation Medium

Portrætter af konfirmanden samt familien. Reportage fra dagen, situationsbilleder af samværet, maden, gaver, taler og hyggen.

Varighed 4 timer. 200 billedefiler

Pris: 9999,-