Graviditetsbilleder

Graviditeten er en lille, lykkefyldt lomme i livet – fyldt med følelser før det livsomvæltende sker. Lad Familieportræt hjælpe med billeder af dig og din smukke, gravide mave – alene eller med resten af familien, og få et evigt minde fra den forunderlige tid, som du ikke får igen.


Hyld din gravide mave

Som gravid er du fyldt op af dine følelser: forventning, lykke, bekymring, glæde og måske også en del besværligheder. Det kender du måske? Med smukke graviditetsbilleder og en nærværende fotosession kan du hylde din fantastiske krop og sige tak for alt det, den gør for dig. Når du kommer til fotografering som gravid, har vi masser af muligheder for at benytte forskellige effekter; lys, skygge og rekvisitter, som fremhæver din flotte mave.

Fotosession i studie

At få taget et billede i et studie giver fotografen muligheden for at skabe et smukt og professionelt billede, som fremhæver dig og din graviditet.

Pris: 1499,-

Fotosession on location

En location kan tilføje en ekstra dimension til billedet og gøre det endnu mere specielt. Det kan være på et sted, der har en særlig betydning for dig.

Pris: uden for Aarhus tillægges 4,50,- kr. pr.km.

FAQ

HVORDAN FOREGÅR FOTOGRAFERINGEN?

Når du henvender dig til Familieportræt, aftaler vi en tid og beslutter, hvor fotograferingen skal foregå. Måske har du et helt særligt ønske, måske vil du gerne høre om mulighederne – det drøfter vi i fællesskab.