gravid

En form, der aldrig går af mode

Graviditeten er en lille, lykkefyldt lomme i livet – fyldt med følelser før det livsomvæltende sker.

Din gravide mave, er din barns første bolig. Det er værd at få forevigt med et portræt. Portrætter kan laves kun af dig selv eller sammen med din partner.  Selve optagelsen laves præcis, som du ønsker det. 

gravid portræt fotograf aarhus
FOTOSESSION I STUDIE

At få taget et portræt i et studie har flere  fordele. Lyset kan styres og det regner aldrig. Vi kan bruge de baggrunde og kreative indfald, som passer til motivet.  Der er ro og ingen forstyrrelser i et studie. Familieportræt har mulighed for at lave dagslys billeder i studiet også. 

FOTOSESSION ON LOCATION

En location kan tilføje naturlighed til et billede. Der er ikke et stort set-up og man kan bruge de locations, som passer til det, man ønsker. Hvis det er udenfor, er man afhængig af vejrguderne.

Hyld Din Mave​

At være gravid er stort – på mange måder.

Det er ikke kun din mave, der vokser.  Forberedelse, forventninger,  lykkefølelse, bekymringer, glæde og måske også nogle besværligheder. Kroppen knokler og er igang med noget af det største – nemlig at være bolig for dit barn. Det er værd at huske.

Med smukke graviditetsbilleder og en  fotosession, hvor vi lægger vægt på nærhed, kan du hylde din fantastiske krop og sige tak for alt det, den gør for dig og dit kommende barn.

gravid fotograf århus
Her kan du komme rundt på de vores forskellige sider samt finde information om photoshoots, booking m.m.

Bliv inspireret i vores forskellige portræt gallerier!

VORES DYR
portrætter
KONFIRMAND billeder
FAMILIE
portrætter
FAQ
find svar
BRYLLUPs
billeder
GRAVID
billeder
PRISER
tjek dem ud
SØSKENDE
billeder
BØRN
portræt
KONTAKT
ring eller mail
dyreportræt hund fotograf århus konfirmation portræt fotograf århus familiefoto aarhus fotograf familiefoto fotograf århus bryllup fotograf århus gravid fotograf århus søskende fotograf århus pige portræt fotograf århus familiefoto fotograf århus konfirmand fotograf århus portræt pige fotograf århus portræt pige fotograf århus