Professionelt portræt og grøn skolereform.

januar 12, 2016 Blog

“Det grønne klasseværelse – en spiselig skolereform”

Det er overskriften på Randi Beierholms nye brochure, som jeg har hjulpet hende med at levere portrætter til.

Hvad Randi står for, er et grønt og bæredygtigt produkt. Eleverne skal ud af klassen, op fra stolene, væk fra støvede lokaler, ud i den friske luft og fingrene ned i jorden for selv at være med til at få det hele til at gro. Det lyder bare godt! Eleverne skal selv være med til at få det hele til at gro. Det er også bæredygtighed for mig. Det lyder næsten for godt til at være sandt – men det er sandt!

Jeg har haft fornøjelse af at hjælpe Randi Beierholm med billeder til hendes brochure og website for Danske skolehaver. Og derudover lavede vi et godt professionelt portræt af Randi til brug på hendes websit, LinkedIn etc. Portrættet blev lavet i januar måned, og det var lidt en udfordring, da Randi jo gerne skulle have noget grønt i baggrunden. Og det findes der ikke meget af på den tid af året. Men vi fik lov til at fotografere i væksthusene i Aarhus. Her kan du se brochuren: https://issuu.com/randibeierholm/docs/brochure_jyske_skolehaver_web_2

Udover at få elevernes indlæring ud i “virkeligeheden” er tanken også, at jyske skolehaver også skal bruges som hjælp til integration for flygtinge og indvandrede. Det holder for mig!

Tjek Randi Beierholms website ud http://jyskeskolehaver.dk/index.html