Konfirmand

At være konfirmand og blive konfirmeret er stort for et ungt menneske.

Der gøres meget ud af denne ene dag, og alle står på spidserne for at gøre det så godt, at dagen huskes længe efter den er slut.
Men sangene og talerne forstummer, maden bliver spist, gaverne pakket op og forgår måske med tiden.

Det som holder er billedet – en evig reminder om denne fantastiske dag.

Derfor fortjener konfirmanden at blive forevigt med flotte og personlige billeder, der holder resten af livet.

Det kan en professionel fotograf gøre.

Jeg sørger altid for at gøre mine billeder til unikke. Jeg er meget lydhør overfor jeres ønsker, men forsøger samtidig også at fange en essens af det unge menneske som netop denne konfirmand er. Ud over at gøre meget ud af fotograferingen, gør jeg også noget ud af, at alle skal have det godt og føle sig godt tilpasse. Fotograferingen af konfirmanden skal også være en oplevelse i sig selv.

Studiefotografering

Her bliver konfirmanden fotograferet i studiet kort inden eller efter selve konfirmationen i kirken. Man kan også komme en dag efter konfirmationen. Det er helt op til jer og hvornår I ønsker fotograferingen. Fotograferingen tager ca. 15-20 min. min.

Man betaler kun for fotograferingen. Bagefter vælges de billeder i de ønskede størrelse som man selv ønsker det.

“Young”

Denne fotografering varer længere og optages som regel On locatrion, da det er omgivelserne, som også skaber stemningen. Som regel er der tale om ca. 45- 60 min. Disse billeder af konfirmanden behøver ikke nødvendigvis at tages på selve konfirmationsdagen. De kan sagtens tages når konfirmationen er ovre eller evt. inden konfirmationen.

“Young” billeder tager udgangspunkt i at være mere kunstneriske og fortolkende i forhold til den konfirmand, jeg fotograferer. Det er billeder, som udtrykker mere, og mit mål, er at skabe små kunststykker, man har lyst til at se på i mange år.
De er som regel optaget i naturen med en stemningsfuld vinkel, og bliver bearbejdet kunstnerisk i photoshop. Andre steder er også mulige.

.