Konfirmation

Lad konfirmanden være i centrum denne dag. Smuk, ung og fuld af mod. Den nybagte konfirmand lyser langt væk af forventning og stolthed – og det kan ses på portrætterne, som i sig selv er en fantastisk gave.

Book Familieportræt.dk og sikre de skønne minder fra dagen, og sæt den unge i centrum til den sjove og hyggelige oplevelse det er at være til et fotoshoot.

Konfirmation small

Fotografering umiddelbart efter konfirmationen på en udvalgt location. Der tages portrætter samt evt familie billeder.

Varighed 1 time. 10 billedefiler

Pris: 4800,-

Konfirmation large

Portrætter af konfirmanden samt familien. Reportage fra dagen, situationsbilleder af samværet, maden, gaver, taler og hyggen.

Varighed 4 timer. 300 billedefiler

Pris: 9000,-

Fotosession i studie

At få taget et konfirmationbillede i et studie har en række fordele. For det første giver det mulighed for at skabe et smukt og professionelt portræt, som kan hænge stolt på væggen derhjemme.

Pris: 1499,-

Fotosession on location

En location kan tilføje en ekstra dimension til billedet og gøre det endnu mere specielt. Det kan være på et sted, der har en særlig betydning for konfirmanden.

Pris: uden for Aarhus tillægges 4,50,- kr. pr.km.

KONFIRMATIONSBILLEDER MED KANT

Et godt konfirmandportræt fanger det umiddelbare med et sjovt, cool, finurligt eller fint twist. Vi har masser af idéer, og sørger for, at I kan nyde dagen og glæde jer til at se alle billederne. Kom ind i vores studie, eller lad os skyde konfirmandportrættet på location – i kirken, der hvor festen skal holdes eller på et sted, der betyder noget særligt.

FAQ

HVORDAN FOREGÅR FOTOGRAFERINGEN?

Når du henvender dig til Familieportræt, aftaler vi en tid og beslutter, hvor fotograferingen skal foregå. Måske har du et helt særligt ønske, måske vil du gerne høre om mulighederne – det drøfter vi i fællesskab.