konfirmation portræt

KONFIRMATION - DET VIGTIGE OVERGANGSRITUAL

 

At være konfirmand og blive konfirmeret er stort for et ungt menneske. Man bliver fortalt, at man nu er de voksnes rækker.

Der gøres meget ud af denne ene dag, og alle står på spidserne for at gøre det så godt, at dagen huskes længe efter den er slut.
Men sangene og talerne forstummer, maden bliver spist, gaverne pakket op og forgår måske med tiden.

Det gode billede er et mindesmærke for denne dag. Konfirmanden fortjener at blive forevigt og huske denne dag med flotte og personlige billeder, der holder resten af livet.

AT VÆRE SIG SELV

Alle mennesker er unikke – og skal vises sådan. Jeg er meget lydhør overfor jeres ønsker, men forsøger samtidig også at fange en essens af det unge menneske som netop denne konfirmand er.

Derfor sørger jeg for at spore mig ind på, hvem der står foran  mit kamera og gør alt, hvad jeg kan for at de tør vise, hvem de er – deres bedste side.

Fotograferingen af konfirmanden skal også være en oplevelse i sig selv.

portræt konfirmand

FOTOGRAFERING I STUDIE

Studiet giver rene billeder, hvor persone er i “rent” miljø og lyset kan styres.

Vælger man denne løsning, bliver konfirmanden fotograferet i studiet kort inden eller efter selve konfirmationen i kirken. Man kan også komme en dag efter konfirmationen. Det er helt op til jer og hvornår I ønsker fotograferingen. Fotograferingen tager ca. 15-20 min. min.

Man betaler kun for fotograferingen. Bagefter vælges de billeder, man ønsker.

Se billeder ovenfor

Aarhus-fotograf-kirsten-adler
Aarhus-fotograf-kirsten-adler

YOUNG

Denne fotografering varer længere og optages som regel on location, da det er omgivelserne, som også skaber stemningen.

Som regel er der tale om en optagelse på min. 60-90 min.

Disse billeder af konfirmanden behøver ikke nødvendigvis at tages på selve konfirmationsdagen. De kan sagtens tages når konfirmationen er ovre eller evt. inden konfirmationen.

“Young” billeder tager udgangspunkt i at være mere kunstneriske og fortolkende i forhold til den konfirmand, jeg fotograferer.

Det er billeder, som udtrykker mere, og mit mål, er at skabe små kunststykker, man har lyst til at se på i mange år.

Billederne er som regel optaget i naturen med en stemningsfuld vinkel, og bliver bearbejdet kunstnerisk i photoshop.

portræt konfirmand
Aarhus-fotograf-kirsten-adler
portræt konfirmand

Reportage fotografering på dagen for konfirmationen

Gæsterne, gaverne, smilene, talerne, maden – og portrætterne af konfirmanderne. Der er mange ting at holde styr på på selve dagen, at det er rart at overlade det til en professionel.

En rutineret fotograf får det hele med, og sørger for at fange stemningen fra dagen. Hvis I gerne vil lettes for den opgave, så kik på forskellige prispakker  her.

- og så kommer Blå mandag!

Giv konfirmanderne en god oplevelse med vennerne ved at “lege” model i studiet en times tid. Udover oplevelsen får de naturligvis også en masse gode billeder med sig hjem.