Fotograf for leasing.dk til brochure med Porche

februar 6, 2016 Blog

Lucky Me! :-)

Jeg har ofte ligget og rodet rundt på jorden og eller et gulv for at få den rigtige vinkel – men har aldrig prøvet at ligge mig ned for en Porche. Det prøvede jeg så som fotograf for Leasing.dk i Silkeborg. Og det, gør jeg gerne igen.

Leasing.dk skulle have fotograferet flere af deres drømmebiler af mærket Porche, til en brochure. Den opgave var jeg heldig at få lov til at løse. Porsche er da godt den mest gennemførte bil og med detaljer, som man ikke lige havde regnet med!  Det blanke stål imod den røde bremse, siger for mig alt. Rutbushed, kvalitet, finish og fart! Frewmadrettet må jeg nok nøjes med at køre lidt rundt i deres udstillings hal i Bilernes hus i Silkeborg, men fint nok med mig – det er stadig en Porche, jeg kører i :D