Familie portræt

Uanset om I er store, små, høje, lave, brede, smalle, stemmer til højre eller venstre, mørke eller lyse (også i sindet) så er I hjertelige velkomne til at få lavet billeder hos Familieportræt.

Vis jer selv og verden, at I hører sammen med et levende og personligt familieportræt.  Et portræt, der fortæller jeres historie. Som jeres fotograf er det vores fornemste opgave at få øje på det særlige ved jer og jeres dynamik – og “genfortælle” det i et fotografi.
.

En sjov og mindeværdig oplevelse

At gå til fotografen skal være en oplevelse – en god en af slagsen. Det gør vi os umage med at gøre fotosessionen både tryg og mindeværdig – uanset, hvem I er. Vi er især kendt for vores kvalitet og den trygge og afslappede stemning, som præger en fotosession hos os. Det skyldes i høj grad vores mange års erfaring med fotografering og evnen til skabe et rum, hvor alle har en vigtig plads.

Studie
Location
Fotosession i studie

Er I flere end fire personer, koster det 95,- kr. ekstra pr. person.

Fotosession on location

Vi kører til hele landet. Kørsel afregnes med 4,50 kr. pr. km. fra studiet i Årslev.

FAQ

HVORDAN FOREGÅR FOTOGRAFERINGEN?

Når du henvender dig til Familieportræt, aftaler vi en tid og beslutter, hvor fotograferingen skal foregå. Måske har du et helt særligt ønske, måske vil du gerne høre om mulighederne – det drøfter vi i fællesskab.