KÆLEDYRSPORTRÆTTER

For mange af os er vores kæledyr ikke bare et dyr, men et ligeværdigt familiemedlem, der hører til på billedvæggen på lige fod (pote) med os andre. Dyrenes personligheder er ofte lige så forskellige som deres udseende –  så når vi tager portrætbilleder af jeres pelsede venner, gør vi altid vores bedste for, at fange det unikke ved netop dit kæledyr.

Foreviggør dine minder med et kæledyrsportræt!

Fotosession i studie

Der sættes 1,5 til 2 timer af til kæledyrsportrætter.

Medbring snack (leverpostej el. lign.) og legetøj til at fange dit kæledyrs opmærksomhed.

Pris: 1499,-

Familieportræt Kæledyr


DYREVENLIG PORTRÆTFOTOGRAFERING

Kæledyrsportrætter vil blive taget i studiet, hvor vi har mulighed for at bruge forskellige baggrunde og rekvisitter. Vi beder vores kunder om at medbringe en snack (leverpostej el. lign.) som vi kan bruge til at distrahere vores små venner –  dette medfører ofte de bedste udtryk. Det er tilmed en god idé at medbringe yndlingsbolden- eller pivdyret.

Vi gør vores bedste for at dit kæledyr føler sig tryg, og sørger for at du får så levende og autentiske portrætter af dit kæledyr som muligt.

FAQ

HVORDAN FOREGÅR FOTOGRAFERINGEN?

Når du henvender dig til Familieportræt, aftaler vi en tid og beslutter, hvor fotograferingen skal foregå. Måske har du et helt særligt ønske, måske vil du gerne høre om mulighederne – det drøfter vi i fællesskab.