BØRN OG SØSKENDE

Tiden flyver afsted.
Hvor ofte har du ikke hørt dig selv eller dine forældre sige netop det? Desværre kan vi ikke prale af at kunne stoppe tiden, men et portræt er det tætteste, vi kommer på at fastholde et øjeblik i jeres livshistorie.

Med søskendeportrætter af børn og voksne i alle aldre kan du glæde dine kære med et billede af det særlige bånd, der knytter jer sammen. Lad os fange øjeblikket sammen, før det er for sent.

FOTOSESSION I STUDIE

At få taget et søskendebillede i et studie har en række fordele. For det første giver det mulighed for at skabe et smukt og professionelt portræt, som kan hænge stolt på væggen derhjemme.

Fotosession on location

En location kan tilføje en ekstra dimension til billedet og gøre det endnu mere specielt. Det kan være på et sted, der har en særlig betydning for søskendes forhold, som f.eks. en barndomshave 


BØRNEVENLIG PORTRÆTFOTOGRAFERING

Børn er umiddelbare, spontane og fulde af spillopper.
Og det er der heldigvis masser af plads til hos os. Vi tager naturlige billeder af børn og søskende, præcis som de er. I er velkomne i studiet, hvor vi har mulighed for at bruge forskellige baggrunde og rekvisitter, eller vi kan komme til jer og tage billeder i jeres hjem. Uanset hvad du vælger, er vi rutinerede i at få børn til at smile, grine og brænde krudt af på den helt rigtige måde, så du får levende og autentiske portrætter af dine børn.

FAQ

HVORDAN FOREGÅR FOTOGRAFERINGEN?

Når du henvender dig til Familieportræt, aftaler vi en tid og beslutter, hvor fotograferingen skal foregå. Måske har du et helt særligt ønske, måske vil du gerne høre om mulighederne – det drøfter vi i fællesskab.